İş Makinesi Saha Yönetim Yazılımı

İş Makinesi Saha Yönetim Yazılımı

DİMSAY Şantiye alanlarında Dijital Dönüşüme sizleri davet ediyor. İnşaat & Maden sektörlerinde bulunan İş Makinelerinin Arıza, Bakım ve Operasyon yönetimlerini artık tek bir platform üzerinden kontrol edebilir ve analiz edebilirsiniz.

Özellikle Şantiyede çalışan İş makinelerinin arızalanması ve süreçlerin yönetilmesi işletmeler açısından yönetilmesi güç ve süreç olan durumlar arasındadır. DİMSAY bu süreçleri tüm ekip üyelerinin ortak bir platformda buluşmasını sağlayarak çok daha hızlı ve izlenebilir bir yapıya dönüştürmektedir.

Operasyon içinde Operatörler, Teknik Ekip, Depo ve operasyon birimini yöneten merkezi birim ile tüm operasyon süreçlerinde entegre bir yapı ile iletişim halinde bulunmaktadır. Hızlı bir etkileşim ile operasyon süreçleri izlenebilirlik ve analiz edilebilir bir yapıya dönüştürülmektedir.

Saha Ekibi için Kolay ve Basit Arayüz

İş Makinesi Operatörleri, Teknik Ekip ve Depo birimi için tasarlanan Mobil uygulamalar basit ve kolay bir ara yüze sahip olup kullanıcıların ekranları kolay bir şekilde adapte olması ve uygulamayı basit bir şekilde kullanması sağlanmaktadır. İş Makinesi operatörü makineyi çalıştırmadan önce ekrana gelen Cheklist listesini işaretleyerek göreve başlar ve arıza bildirimlerinde görsel resim ve metinler ile merkezi birime bildirimlerde bulunabilir.

Teknik Ekip İş makinesi operatörlerden gelen arıza bildirimlerini anlık olarak ekranlarında görebilirler. Uygulama üzerinden ve mail bildirimleri ile İş Makinası Teknik ekip Operatör tarafından gelen arıza bildiriminin aciliyet durumunu, arızanın türünü (Mekanik-Hidrolik vb.) arıza görsel ve açıklamaları görev listesi ekranında görebilir.

DİMSAY  İş Makinesı Saha Yönetim Yazılımı kolay kullanım ekranları ile kullanıcıların herhangi bir zorluk çekmeden ve eğitim verilmeden Şantiye sahalarında kullanıma uygundur.

Web Ekranı Operasyon Yönetimi

Şantiye de bulunan İş Makinelerinden gelen Arıza, Bakım ve tüm talepler merkezi operasyon birimi ekranına gelmektedir. Gelen arıza taleplerinde Şantiye ismi, İş Makine ismi, Operatör bilgisi, arıza önceliği, arıza statüsü, Görsel ve açıklamalar ile Arıza Havuzuna talepler gelmektedir. Gelen tüm talepler anlık bildirimler ile ekip üyeleri veya ilgili personele bildirim olarak yönlendirilmektedir.

Merkezi operasyon ekranı gelen İş Makinesi Arıza bilgileri ilgili operasyon birimi tarafından Saha ekipleri, satınalma ve vb. ilgili birimlere yönlendirilerek Arıza süreci işleme alınmaktadır. Operasyon süreci içinde Arıza statüsü farklı istasyonlar olarak tanımlanmaktadır. (Açık, Parça bekliyor, işlem tamamlandı) şeklinde ayrıştırılır.

Saha operasyonlarında İş Makinesi verilerinin tüm analizlerini anlık etkileşimler ile izleyebilir ve analiz edebilirsiniz.

Mobil Uygulamalar

İş Makinesi Saha Yönetim Yazılımı Mobil APP uygulamaları ile süreçlerinizi yönetebilirsiniz. İş Makinesi Operatörler, Saha Teknik Ekipler ve Yakıt ve parça teslimi yapan Şantiye saha iş Makinesi görevlileri tüm operayon işlemlerini Mobil APP uygulamaları üzerinden çalışmalarını yapmaktadırlar. İş Makinesi Takip Programı ile Mobil APP üzerinden gelen tüm veriler Operasyon birimleri tarafından incelenerek gerekli aksiyon işlemleri alınmaktadır.

İş Makinası Mobil Uygulama APP (Makine Operatörü)

Uygulama üzerinden Operatörler İş Makinesi içinde bulunan kimlik bilgisini Mobil Uygulama üzerinden tanıtarak araç seçimi yapar.

Operatör İş Makinesi üzerinden yapacağı seçim sonrasında Operatör ekranına gelecek olan Kontrol Listesi (Checklist) üzerinden İş makinesinin eksik olan veya arızalı bulunan parçaların tanımlayarak sürüşe başla butonu ile sürüşe başlar. İş Makinesi Operatörünün vereceği Cheklist arıza listesinde eksik olan parça ve notları Arıza Bildir butonu ile merkez operasyon birimine iletmektedir.

Operatör İş Makinesi Mobil APP üzerinden sürüşe başlar ve sürüş esnasında oluşabilecek olan Arıza durumlarında Arıza Bildir butonu ile anlık olarak merkeze arıza bildirimlerinden bulunabilir. İş Makinesi Operasyon merkezine gelecek olan arıza bildirimleri operasyon birimi tarafından anlık olarak Teknik ekiplere veya Satınalma birimlerine iletilmektedir.

Operatör iş makinesinde tüm bu süreçleri anlık olarak bildirerek sürüşüne devam eder. Sürüş bitiminde Mobil İş Makinesi Yönetim yazılımı üzerinden Sürüşü Kapat butonu ile sürüşünü bitirir.

Operatörün yaptığı tüm süreçler kayıt altına alınır. İş makinesinin ne kadar süre çalışma yaptığı, İş Makinesinin ne kadar süre arızalı bekleme yaptığı, Checklist bilgisi ve arıza kodlarını merkezi birime yönlendirmektedir.

Mobil Uygulama APP (Teknik Ekip)

Teknik ekibiniz arızaya yönlendirilmesi Merkezi Operasyon birimi üzerinden yapılmaktadır. İş Makinesi operatörlerinden gelen arıza bilgileri Merkez operasyon yönetim birimi tarafından atanmaktadır. Görev ataması Ekibe yapılabileceği gibi Teknik Personel seçerek de yapılabilmektedir.

Teknik Birim ekipleri arıza yönetimi için Mobil APP uygulamasını kullanmaktadır. Operatörlerden gelen İş Makinesi Arıza bildirim bilgilerini Mobil APP üzerinden anlık olarak takip edebilmektedir.

Teknik ekip personeli Operatörden gelen arızaları Mobil APP üzerinde görebilmektedir. Makine operatörlerinden gelen Arıza resmi, arıza açıklaması ve arıza görsel resimleri ile makine arızası hakkında ön bilgilendirme ve yorumları okuyabilmektedir.

Mobil Uygulama APP (Depo Ekip)

Depo Ekibi sahada Şantiye sahasında bulunan iş makinelerinin yakıt ihtiyaçlarını karşılayan birimdir. İş Makineleri için verilecek olan Yakıt miktarları depocu tarafında Mobil APP üzerinden işlenerek Makine operatörü ile eşleştirilerek araça Yakıt dolumu sağlanmaktadır.

Ayrıca aracın farklı ihtiyaçları için de Depo Ekibi tarafından tüm süreçler İş Makinesi operatörü ile eşleştirilerek süreçler yönetilmektedir.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'pdo_mysql' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: