Şantiye Yönetim Yazılımı

Şantiye Yönetim Yazılımı

DİMSAY Şantiye Yönetim Yazılımı İnşaat Alanlarında iş makinelerinin operasyonel olarak takip edilmesi makinelerin arıza yönetimlerinin anlık olarak izlenebilmesi için geliştirilen bir platformdur.

Şantiye Takip yazılımı sayesinde tüm arıza ve bakım süreçlerinizi tek bir ekran üzerinden takip edebilir ve izleyebilirsiniz.

İzlenebilirlik

Şantiye İş Yönetim yazılımı DİMSAY Şantiye alanında verimliliğin artırılması, iş makinelerinin çalışma saatlerinin kontrol edilmesi, arıza sürelerin tespit edilmesi ve bu sürecin izlenebilir olması açısından DİMSAY sizlere etkili sonuçlar oluşturmaktadır. Şantiye İş Yönetim Yazılımı İş Makinelerin arıza yönetimlerinin doğru bir şekilde yönetilmesi ve izlenebilmesi operasyonel verimliliğin artırılması konusunda sizlere önemi veri bilgileri sunabilmektedir.

Anlık Bildirimler

DİMSAY Şantiye Yönetim Yazılımı ile sahada bulunan operasyon ekipleri ile anlık olarak etkileşime geçilmesi sayesinde tüm operasyon yönetiminde zaman ve süreçten efektif bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. Operatörlerin sahadan verdiği anlık arıza bildirimleri, Cheklist üzerinden makine içinde eksik olan parça ve işlemler operatörler tarafından anlık olarak merkezi operasyon birimine iletilmektedir.

Operatörlerin verdiği tüm arızalar DİMSAY İş Makinesi yönetim yazılımı üzerinden operasyon birimi tarafından tanımlanan Teknik ekiplere anlık olarak bildirim olarak iletileceği gibi sadece ilgili teknik ekip üyesine de bildirim gönderilebilmektedir.

Makine Bakım Süreleri

Şantiye alanında bulunan tüm makinelerin bakım süreleri verimlilik açısından kontrol edilmesi İş Makinelerinin daha verimli kullanılmasına imkân vermektedir. Makine bakım süreleri her iş Makinesi için ayrı olarak tanımlanmakta olup süresi geçen bakımlar ve süresi yaklaşan iş makinelerinin bakım zamanları tek bir ekran üzerinde raporlanabilmektedir.

Şantiye Yönetim operasyon yazılımı üzerinden makinelerin bakım saatleri aşılması durumunda yazılım üzerinden ilgili tanımlı kişilere Mail veya SMS ile bilgilendirmeler sağlanmaktadır.

İş Makineleri Arıza Bildirimleri

İş Makinesi Şantiye Yönetim Yazılımı üzerinden Operatörler tüm arıza bildirimlerini anlık olarak operasyon birimine iletebilmektedirler. İş Makinesinde oluşabilecek anlık arızaların Resim, Açıklama ve lokasyon bilgileri ile merkezi operasyon birimine iletilmesi sayesinde süreçlerin çok daha hızlı ve seri bir şekilde izlenmesine olanak vermektedir.

Şantiye yönetim yazılımı tüm operasyon süreçlerinde sizlere makineler ile etkileşim halinde olmanıza imkân vermektedir.

 

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'pdo_mysql' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: