İş Makinesi Takip Sistemi

İş Makinesi Takip Sistemi

İş makinesi takip sistemi ile Şantiye alanında bulunan iş makinelerinin uzaktan kontrol edebilir ve tüm operasyon sürecini analiz edebilirsiniz.

İş makinesi takip sistemi ile Şantiye alanında bulunan iş makinelerinin uzaktan kontrol edebilir ve tüm operasyon sürecini analiz edebilirsiniz. İş Makinesi Takip Programı ile arıza ve bakım süreçlerini tek bir noktadan yönetebilirsiniz.

İş makinesi takip sistemi farklı şantiyelerde bulunan iş makinelerinin tek bir ekran üzerinden takip edebilmeniz ve makinelerin verimliliğini analiz edebildiğiniz GPS takip sistemi ürünleri ile çözümlenmektedir. Sahada bulunan makinelerin verimliği operasyonunuzu yönetilmesi ve zaman planlaması açısından önemlidir.

Makine Çalışma Süreleri

İş Makinesi takip sistemi cihazları ile makinelerin sahada ne kadar süre çalışma yaptıkları. Hangi operatörün makineyi kullandığı ve ne kadar süre makinenin çalıştığı bilgileri GPS İş Makinesi Takip cihazı sayesinde anlık olarak Şantiye alanında veriler alınabilmektedir. İş Makinesi Takip Sistemi tüm marka model İş makinelerine uyumlu olup ortalama araçlara montaj süreleri 30 dakika içinde gerçekleştirebilmektedir.

Yakıt Tüketimleri

Canbus veri iletişim modülü sayesinde İş Makinelerinin çalışma sürelerinin bilgilerinin yanısıra İş Makinelerinin uyumlu olması durumunda Şantiye veya Maden ocaklarında bulunan makinelerden farklı veri bilgileri alınabilmektedir. Canbus veri modülü ile makinenin reel çalışma süresi, RPM bilgisi, Toplam yakıt tüketimi, hidrolik basınç bilgileri vb. birçok veri bilgisi Canbus modülü üzerinden Şantiye sahasında bulunan iş makinelerinden anlık olarak alınabilmektedir.

Lokasyon Bilgisi

Standart donanıma sahip olan İş Makinesi GPS Takip cihazlıları ile Lokasyon bilgileri alınabilmektedir. Firmaların farklı lokasyonlar’da bulunan makinelerin konum bilgilerinin kontrol edilmesi sayesinde makinelerin hangi Şantiye de bulunduğu bilgisi önem arz etmektedir. Özellikle Şantiye alanlarında makinelerin değişmesi sıklıkla karşılaşılan bir durum olduğundan İş Makinesi Takip Sistemi ile bu süreçlerin tamamı kontrol edilebilmektedir.

Bölge ve alan tanımlama özellikleri sayesinde Şantiye dışında çıkan iş makinelerinden anlık olarak bildirimler alınabilmektedir. Bu avantajı ile İş makinesinin belirlenen Şantiye veya Bölge dışına çıkması durumunda ilgili birim ve departmanlar anlık olarak uyarılmaktadır.

Bunun yanısıra Lokasyon bilgisi sayesinde makinelerin operasyon süreçleri tamamı ile kontrol altına alınabilmektedir. Çalışma süreleri sayesinde rutin bakım süreçleri yaklaşmadan planlamalar yapılabilmektedir.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'pdo_mysql' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: